Vanliga frågor
Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren. Har du frågor som du inte hittar svar på, kontakta oss så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig.

Information om våra produkter
För att läsa mer om våra produkter, vänligen klicka här.


Hur handlar man i webbshopen?
Du kan välja på att registrera ett konto i ditt namn med erfoderliga uppgifter eller handla direkt. Har du valt att registrera ett konto, så loggar du in i webbshopen och gör din beställning.

Fördelen med att ha ett registrerat konto är att du när som helst kan se dina tidigare köp, lägga önskade produkter till din önskelista för senare beställning. Du slipper också fylla i dina adressuppgifter vid återkommande köp.

Välj vilka produkter du önskar köpa och lägg dom i varukorgen. Du kan när som helst lägga till, ändra eller ta bort produkter i din kundkorg.

När du handlat färdigt så "går du till kassan", följer instruktionerna och väljer betalsätt. Slutför din beställning.

Ett automatiskt utskick via e-mail bekräftar din beställning.

Jag har glömt mitt lösenord.
Om du skulle glömma ditt lösenord är det bara att klicka på "Logga In" och sedan på länken "Glömt lösenord" så skickar vi ett e-mail med information om hur du kan återställa ditt lösenord.

Har ni någon minsta ordersumma?
Nej, vi expedierar alla ordrar oavsett ordersumma.

Hur betalar jag?
Inom Sverige:
Vi använder Klarna som leverantör av vår kassa.
Du kan välja att betala din order mot Klarna faktura, kontokortbetalning eller Swish.

Betalar du med kontokort via vår betalservice sker allt informationsutbyte mellan betaltjänsten och din dator krypterat. Det gör att informationen blir skyddad och oåtkomlig för utomstående.

Andra länder:
För beställningar utanför Sverige tillämpas kontokortsbetalning.

Betalar du med kontokort via vår betalservice sker allt informationsutbyte mellan betaltjänsten och din dator krypterat. Det gör att informationen blir skyddad och oåtkomlig för utomstående.

För att läsa mer om våra olika betalsätt, klicka här.

Hur lång är leveranstiden av beställda produkter?
Den normala leveranstiden är 1-3 arbetsdagar.

Dina beställda produkter skickas med DHL eller Post Nord och aviseras för hämtning i din mobiltelefon.

Under mässor och andra evenemang är ibland kontoret obemannat och leveranstiderna kan fördröjas något. Information om mässor och evenemang finner du under "PAW on Tour".

Vad kostar frakten?
Alla frakter är viktberoende och betalas av kunden.

Vad är PAW of Sweden´s Nyhetsbrev?
PAW of Sweden vill ge sina återkommande och trogna kunder som uppskattar våra produkter "det lilla extra". Om du registrerar dig för vårt "Nyhetsbrev" så får du ta del av våra fina erbjudanden och nyheter "först av alla".