/ Träning / Jakt / Koppel / Koppel m. hake

Koppel med BGB-hake Original
PAW of Sweden's Koppel med BGB-hake Original är tillverkade av våra mjuka och smidiga linor som inte bränner i handen. BGB-hake för snabbkoppling till halsband.
160 kr
Koppel med BGB- hake Trial
PAW of Sweden's Koppel med BGB-hake Trial är tillverkade av våra mjuka och smidiga linor som inte bränner i handen. BGB-hake för snabbkoppling till halsband. 
160 kr
Koppel med BGB-hake Reflex
PAW of Sweden’s reflexkoppel har invävda stickningar med reflekterande tråd. Då linan blir belyst, syns de reflekterande stickningarna utmärkt.
170 kr
Koppel med BGB-hake Golden Collection
Golden Collection´s koppel är tillverkade av våra mjuka och smidiga linor som inte bränner i handen. Kopplen har exklusiv färgdesign och BGB-hake för snabbkoppling.
165 kr
Koppel med BGB hake Pride Limited Edition
Visa klorna med PAW of Sweden´s Koppel med BGB hake Pride. Ett koppel i regnbågens färger, med attityd!!! Passar lika bra på träningen och jakten som på promenaden.
160 kr
Classic läderkoppel med hake
Klassiskt koppel med stilren design och med metalldelar av solid mässing. Finns i tre färgställningar.
479 kr
Tidlös läderkoppel med hake
Tidlös läderkoppel med hake kan beskrivas som "Less is more", med detaljer i både läder och mässing
579 kr
Grenkoppel Original
PAW of Sweden´s Grenkoppel Original är utmärkt då du vill koppla flera hundar till ett koppel. Grenkopplen är tillverkade av våra mjuka, smidiga linor.
160 kr
Grenkoppel Trial
PAW of Sweden´s Grenkoppel Trial är utmärkt då du vill koppla flera hundar till ett koppel. Grenkopplen är tillverkade av våra mjuka, smidiga linor.
160 kr
Jägarkoppel/Multikoppel Original
PAW of Sweden's Multikoppel har många variationsmöjligheter och funktioner. Kan bl.a bäras diagonalt över axeln och ge fria händer.
219 kr
Jägarkoppel/Multikoppel Reflex
PAW of Sweden's Multikoppel har många variationsmöjligheter och funktioner. Kan bl.a bäras diagonalt över axeln och ge fria händer.
239 kr