/ Träning / Koppel / Koppel m. hake

Koppel med BGB-hake Original
PAW of Sweden's Koppel med BGB-hake Original är tillverkade av våra mjuka och smidiga linor som inte bränner i handen. BGB-hake för snabbkoppling till halsband.
160 kr
Koppel med BGB- hake Trial
PAW of Sweden's Koppel med BGB-hake Trial är tillverkade av våra mjuka och smidiga linor som inte bränner i handen. BGB-hake för snabbkoppling till halsband. 
160 kr
Koppel m.BGB-hake Vår Edition
PAW of Sweden's Koppel med BGB-hake Vår Edition är tillverkade av våra mjuka och smidiga linor som inte bränner i handen. BGB-hake för snabbkoppling till halsband. 
160 kr
Koppel med BGB-hake Reflex
PAW of Sweden’s reflexkoppel har invävda stickningar med reflekterande tråd. Då linan blir belyst, syns de reflekterande stickningarna utmärkt.
170 kr
Koppel med BGB-hake Golden Collection
Golden Collection´s koppel är tillverkade av våra mjuka och smidiga linor som inte bränner i handen. Kopplen har exklusiv färgdesign och BGB-hake för snabbkoppling.
165 kr
Koppel med BGB hake Pride Limited Edition
Visa klorna med PAW of Sweden´s Koppel med BGB hake Pride. Ett koppel i regnbågens färger, med attityd!!! Passar lika bra på träningen och jakten som på promenaden.
160 kr
Classic Preno de Luxe koppel m hake
Ett funktionellt, snyggt och bekvämt koppel med handtag fodrat med mjuk neopren.
139 kr
Koppel med BGB-hake Tao
Våra Koppel m BGB-hake Tao har en innovativ design och är ett koppel för dig som söker "det lilla extra". Tillverkas unikt för varje hund. Finns i tio färgkombinationer...
190 kr
Grenkoppel Original
PAW of Sweden´s Grenkoppel Original är utmärkt då du vill koppla flera hundar till ett koppel. Grenkopplen är tillverkade av våra mjuka, smidiga linor.
160 kr
Grenkoppel Trial
PAW of Sweden´s Grenkoppel Trial är utmärkt då du vill koppla flera hundar till ett koppel. Grenkopplen är tillverkade av våra mjuka, smidiga linor.
160 kr
Jägarkoppel/Multikoppel Original
PAW of Sweden's Multikoppel har många variationsmöjligheter och funktioner. Kan bl.a bäras diagonalt över axeln och ge fria händer.
219 kr
Jägarkoppel/Multikoppel Reflex
PAW of Sweden's Multikoppel har många variationsmöjligheter och funktioner. Kan bl.a bäras diagonalt över axeln och ge fria händer.
239 kr