Träning / Koppel / Koppel m. hake

PAW of Sweden's Svensktillverkade Koppel med hake är tillverkade av våra mjuka och smidiga linor som inte bränner i handen. Hake för snabbkoppling till halsband. Köp fler, spara mer.
Koppel m hake läder Exklusiv cognac
Ett exklusivt svensktillverkat koppel i vegetabiliskt garvat läder med fina mässings detaljer. 
459 kr
Koppel m hake läder Exklusiv mörkbrunt
Ett exklusivt svensktillverkat koppel i vegetabiliskt garvat läder med fina mässings detaljer. 
459 kr
Koppel med hake Sweden Limited Edition
PAW of Sweden's Koppel med hake i blått och gult. Ett koppel som passar lika bra på träningen och jakten som på promenaden.
175 kr
Koppel med hake Pride Limited Edition
Visa klorna med PAW of Sweden´s Koppel med hake Pride. Ett koppel i regnbågens färger, med attityd!!! Passar lika bra på träningen och jakten som på promenaden.
175 kr
Koppel med hake Multicolour
PAW of Sweden's Koppel med hake Multicolour är tillverkade av våra mjuka och smidiga linor som inte bränner i handen. Välj mellan karbinhake eller pistolhake av mässing.
fr. 175 kr
Koppel med hake Spring Edition 2023
PAW of Sweden's Koppel med hake är tillverkade av våra mjuka och smidiga linor som inte bränner i handen. Välj mellan karbinhake eller pistolhake av mässing.
fr. 165 kr
Koppel med hake Original
PAW of Sweden's Koppel med hake Original är tillverkade av våra mjuka och smidiga linor som inte bränner i handen. Välj mellan karbinhake eller pistolhake av mässing.
fr. 165 kr
Koppel med hake Trial
PAW of Sweden's Koppel med hake Trial är tillverkade av våra mjuka och smidiga linor som inte bränner i handen.  Välj mellan karbinhake eller pistolhake av mässing.
fr. 165 kr
Koppel med hake Golden Collection
Golden Collection´s koppel är tillverkade av våra mjuka och smidiga linor som inte bränner i handen. Kopplen har exklusiv färgdesign. Välj mellan karbinhake eller pisto...
fr. 165 kr
Koppel med hake Reflex
PAW of Sweden’s reflexkoppel har invävda stickningar med reflekterande tråd. Då linan blir belyst, syns de reflekterande stickningarna utmärkt. Välj mellan karbinhake ...
fr. 175 kr
Koppel Quick med hake och handtagskula
Koppel med hake och handtagskula. Perfekt för dig som tränar/tävlar. Ett smidigt koppel för dig som inte vill ha en handtagsslynga.
159 kr
Koppel med hake Supergrip
PAW of Sweden's Koppel med hake Supergrip har invävda gummitrådar för maximalt grepp.  Välj att ha kopplet med eller utan handtag.
fr. 149 kr
Classic Preno de Luxe koppel m hake
Ett funktionellt, snyggt och bekvämt koppel med handtag fodrat med mjuk neopren.
139 kr
Jägarkoppel/Multikoppel Original
PAW of Sweden's Multikoppel har många variationsmöjligheter och funktioner. Kan bl.a bäras diagonalt över axeln och ge fria händer.
259 kr
Jägarkoppel/Multikoppel Reflex
PAW of Sweden's Multikoppel har många variationsmöjligheter och funktioner. Kan bl.a bäras diagonalt över axeln och ge fria händer.
279 kr
FRONT RANGE LEASH
The Ruffwear Front Range Leash combines a strong connection with an elegant design for a lightweight, comfortable walking experience.
300 kr
RIDGELINE LEASH
The Ruffwear Ridgeline Leash is a lightweight, minimalist option for any adventure.
350 kr
KNOT-A-LEASH
The Ruffwear Knot-a-Leash™ is a rugged, climbing-inspired dog leash that uses strong, supple kernmantle rope and a secure locking carabiner.
459 kr
KNOT-A-LONG
The Ruffwear Knot-a-Long™ is a rugged, climbing-inspired leash in a 30-inch (0.76 m) length.
459 kr
FLAT OUT LEASH
The Ruffwear Flat Out Leash is an everyday dog leash that blends durability, versatility and outdoor aesthetics.
399 kr