Heritage väst XS-5XL i gruppen Hundägaren / Jägaren / Picking-up vests/Belts / Heritage väst hos PAW of Sweden AB (Heritage)
Heritage väst XS-5XL
Heritage väst XS-5XL
Heritage väst XS-5XL

Heritage väst XS-5XL

Storlek: 
Antal: 
  • Översikt
  • Information
  • Leverans

Översikt

Artnr: Heritage
En väst som designats utifrån en traditionell skytteväst. En lätt, luftig och hållbar väst för såväl träning som jakt. Många smarta funktioner. OBS! Beställningsvara

Produktinformation

Heritage väst erbjuder maximal komfort och har designats för att fördela vikten av vilt eller dummies.

Västen är idealisk för alla väderförhållanden med det mycket ventilerade mesh-nätet för varmare temperaturer, samtidigt som den är mångsidig nog att bäras som ett överplagg i kallare eller blötare väder.

Med de subtila färgerna på västen är den perfekt att bära på träning, jakt eller på skjutbanan.

Västen har två externa huvudfickor och två inre fickor, den har också en vattentät mobiltelefonficka placerad på vänster bröstpanel.

Heritage har uni-sex passform med justerbara yttre remmar samt ett inre elastiskt dragsnöre, vilket gör att den kan justeras så den passar såväl man som kvinna.

Västen har en stor, rymlig bakficka med ett vattentätt membran för att förhindra att vatten eller blod tränger igenom. Den stora bakfickan har även tre avloppshål som släpper ut eventuell fukt. På varje sida av västen finns en D-ring av mässing, som gör att du kan fästa ditt hundkoppel, viltgalge eller dummies.

Västen är tvättbar i 30 grader. Använd inte sköljmedel.


Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:

Kundomdömen

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: