/ Hunden / Foder / tillskott

Kvalitetsfoder
HIKE Super Premium Petfood har sedan 1984 tillverkat hundfoder av högsta kvalitet. Fodret utvecklas och produceras i Danmark av noga utvalda råvaror. Hundens behov står alltid i centrum för sammansättningen av HIKE´s foder.

HIKE innehåller inte proteinextrakt eller koncentrat i någon form. Vid tillverkningen används enbart friska, naturliga råvaror som borgar för en god naturlig smak. HIKE behöver därför inte tillsätta aromer, smak- eller färgmedel. HIKE hundfoder kännetecknas av ett högt innehåll av animaliskt protein som kommer från riktigt kött för maximalt näringsintag.

Är du/ni storförbrukare och vill ta del av vårt förmånliga rabattsystem? Vänligen klicka här

Tillskott
Innordic International är marknadsledande när det kommer till nya och innovativa produkter för våra husdjur. Produkter baserade på naturliga ingredienser, fria från skadliga och förbjudna ämnen, i syfte att förbättra hälsa och därefter livskvalitet för våra fyrbenta vänner.

Hundtugg och godbitar
PAW of Sweden´s hundtugg är producerade av oxhud från djur som är ekologiskt uppfödda.
Inga tillsatser - Bara naturligt!

RAW for Paw är ett frystorkat hundgodis som tillverkas från djur som lever det goda livet i svenska skogar och på svenska gårdar. Kan sammanfattas i tre ord - Eko, reko – gott