PAW of Sweden´s Gamebag Classic waxed cotton brun i gruppen Jakt / Gamebags/Väskor m.m / Gamebags hos PAW of Sweden AB (605WC)
PAW of Sweden´s Gamebag Classic waxed cotton brun
PAW of Sweden´s Gamebag Classic waxed cotton brun

PAW of Sweden´s Gamebag Classic waxed cotton brun

699 kr
Delbetalning från 82 kr/mån
  • Översikt
  • Information
  • Leverans

Översikt

Artnr: 605WC
En funktionell och rymlig game bag i brun vaxad bomull. Gamebagen är specialdesignad, handgjord och har många fina detaljer. Den rymmer rejält med vilt eller dummies.

Produktinformation

En funktionell och rymlig gamebag i brunt vaxat bomullstyg. Gamebagen är specialdesignad, handgjord och har många fina detaljer. Den rymmer rejält med vilt eller 12 - 15 st Standard Dummies 500g. Perfekt på fågeljakten eller träningen.

Gamebagen har har ett stort huvudfack med lock, en rymlig ytterficka av mesch nät, två sidofickor för vattenflaska, mobil, nycklar etc. Den har ställbar axelrem och snabbspännen så du enkelt kan öppna och stänga den under gång.

Om du föredrar att ha gamebagen öppen kan du enkelt vika tillbaka locket, fästa det med snabbspännena och du slipper ha spännen och remmar slående mot benet.

PAW of Sweden´s Gamebag är tillverkad av vaxad bomull. Det gör att du utan problem kan bära smutsiga/blöta dummies och vilt utan att vara rädd för läckage.

Gamebagen är lätt att göra ren med en fuktig trasa.

Mått: 46 x 13 x 33 cm.

Material: Vaxad Bomull och slitstarkt syntetmaterial. Ytterficka i  mesch nät. Snabbspännen i plast för enklare öppning/stängning under arbete.

Färg: Brun

Leverans och frakt

Leveranstid:

Kundomdömen