PAW of Sweden´s Gamebag ljus-/mörkbrun i gruppen Jakt / Gamebags/Väskor m.m / Gamebags hos PAW of Sweden AB (606)
PAW of Sweden´s Gamebag ljus-/mörkbrun
PAW of Sweden´s Gamebag ljus-/mörkbrun

PAW of Sweden´s Gamebag ljus-/mörkbrun

599 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
  • Översikt
  • Information
  • Leverans

Översikt

Artnr: 606
En funktionell och rymlig game bag i ljus- och mörkbrunt. Gamebagen är specialdesignad, handgjord och har många fina detaljer. Den rymmer rejält med vilt eller dummies.

Produktinformation

En funktionell och rymlig gamebag i ljus och mörkbruna färger. Gamebagen är specialdesignad, handgjord och har många fina detaljer. Den rymmer rejält med vilt eller 12 - 15 st Standard Dummies 500g. Perfekt på fågeljakten eller träningen.

Gamebagen har har ett stort huvudfack med lock, en rymlig ytterficka av mesch nät, två sidofickor för vattenflaska, mobil, nycklar etc. Den har ställbar axelrem och snabbspännen så du enkelt kan öppna och stänga den under gång.

Om du föredrar att ha gamebagen öppen kan du enkelt vika tillbaka locket, fästa det med snabbspännena och du slipper ha spännen och remmar slående mot benet.

PAW of Sweden´s Gamebag är tillverkad av ett laminerat och tåligt specialtyg. Det gör att du utan problem kan bära smutsiga/blöta dummies och vilt utan att vara rädd för läckage.

Gamebagen är lätt att göra ren med en fuktig trasa.

Mått: 46 x 13 x 33 cm.

Material: Laminerat tyg av tåligt och slitstarkt syntetmaterial. Ytterficka i  mesch nät. Snabbspännen i plast för enklare öppning/stängning under arbete.

Färg: Ljus-/mörkbrun

Leverans och frakt

Leveranstid:

Kundomdömen