PAW of Sweden´s Gamebag svart/lila i gruppen Jakt / Gamebags/Väskor m.m / Gamebags hos PAW of Sweden AB (605PU)
PAW of Sweden´s Gamebag svart/lila
PAW of Sweden´s Gamebag svart/lila

PAW of Sweden´s Gamebag svart/lila

499 kr
Delbetalning från 67 kr/mån
  • Översikt
  • Information
  • Leverans

Översikt

Artnr: 605PU
En funktionell och rymlig game bag i svart och lila. Gamebagen är specialdesignad, handgjord och har många fina detaljer. Den rymmer rejält med vilt eller dummies.

Produktinformation

En funktionell och rymlig gamebag. Gamebagen är specialdesignad, handgjord och har många fina detaljer. Den rymmer rejält med vilt eller 12 - 15 st Standard Dummies 500g. Perfekt på fågeljakten eller träningen.

Gamebagen har har ett stort huvudfack med lock, en rymlig ytterficka av mesch nät, två sidofickor för vattenflaska, mobil, nycklar etc. Den har ställbar axelrem och snabbspännen så du enkelt kan öppna och stänga den under gång.

Om du föredrar att ha gamebagen öppen kan du enkelt vika tillbaka locket, fästa det med snabbspännena och du slipper ha spännen och remmar slående mot benet.

PAW of Sweden´s Gamebag är tillverkad av ett laminerat och tåligt specialtyg. Det gör att du utan problem kan bära smutsiga/blöta dummies och vilt utan att vara rädd för läckage.

Gamebagen är lätt att göra ren med en fuktig trasa.

Mått: 46 x 13 x 33 cm.

Material: Laminerat tyg av tåligt och slitstarkt syntetmaterial. Ytterficka i  mesch nät. Snabbspännen i plast för enklare öppning/stängning under arbete.

Färg: Svart och lila

Leverans och frakt

Leveranstid:

Kundomdömen