Originalprodukterna

anno 2006

Läs mer

PAW planet

PAW Planet
Ett hållbart företagande

Läs mer 

TAO 
Innovativ design 

Läs mer 

Beställ nyhetsbrev och bli medlem i PAW Club

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

TAO - NY KOLLEKTION AV HALSBAND OCH KOPPEL
Nu har vi designat en ny kollektion halsband och koppel "med det lilla extra". Både halsband och koppel har fina färgaccenter och en liten berlock för extra touch.

Populära produkter

Dummy Standard 500g kaki
Dummy Standard 500g är tillverkad av extremt stark canvas. Den är mycket välsydd och har en specialfyllning som gör att den håller formen. Perfekt för "corner training".
55.20 kr 63.20 kr
Namn tag till Halsband Tao
Gör PAW of Sweden´s Halsband Tao personligare med en egen namn tag. Unikt och uppskattat.
20 kr
Koppel med BGB-hake Tao
Våra Koppel m BGB-hake Tao har en innovativ design och är ett koppel för dig som söker "det lilla extra". Tillverkas unikt för varje hund. Finns i tio färgkombinationer...
152 kr
Picking-up vest Trainer Classic waxed cotton nougat
Efter en hel dags träning eller jakt brukar man vara trött av att bära. Picking-up vest Trainer är designad för att underlätta bärandet av utrustning och vilt.
871.20 kr
Picking-up belt Classic waxed cotton tweed
Bältets gamebag ficka har tillräckligt med plats för att rymma fyra fasaner, eller rikligt med träningsutrustning, utan att det för den skull vara klumpig att bära.
879.20 kr
PAW of Sweden´s Gamebag brun/olivgrön
En funktionell och rymlig game bag i brunt och olivgrönt. Gamebagen är specialdesignad, handgjord och har många fina detaljer. Den rymmer rejält med vilt eller dummies.
399.20 kr
Retrieverkoppel Pride Limited Edition
Visa klorna med PAW of Sweden´s Retrieverkoppel Pride. Ett koppel i regnbågens färger, med attityd!!! Passar lika bra på träningen och jakten som på promenaden.
124 kr
Picking-up vest Nike Classic waxed cotton bläckblå
Västen är designad med tanke på funktionalitet och testad under extrema förhållanden vid jakter på de engelska "Hedarna". Rejäl gamebag ficka med dragkedjor.
1039.20 kr