Originalprodukterna anno 2006


Läs mer

PAW planet

PAW Planet
Ett hållbart företagande

Läs mer 

Efter dina önskemål

Läs mer 

Beställ nyhetsbrev och bli medlem i PAW Club

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

PAW of Sweden deltar i kampen mot bröstcancer!
Under oktober månad deltar vi i kampen mot bröstcancer. PAW of Sweden skänker en del av sina intäkter till förmån för bröstcancer forskningen. Du som lägger en order hos oss under oktober månad bidrar till detta. Ett stort tack. Vi har 10% rabatt på våra rosa koppel, halsband och spårlinor under hela oktober. Rabatten gäller ej våra customized produkter. Rabattkod: OKTOBER

Populära produkter

Retrieverkoppel Trial
PAW of Sweden's koppel passar lika bra på träningen och jakten som på promenaden. Kopplen är tillverkade av våra mjuka, smidiga linor som inte bränner i handen.
116 kr
Halsband Stoppers Reflex
PAW of Sweden's Halsband Stoppers Reflex är idealiskt för dig som vill växla mellan att ha dressyrhalsband, halsband med halvstryps funktion eller halsband med fast fästpunkt.
100 kr
PAW of Sweden´s väska Ergonomic waxed cotton oliv
PAW of Sweden´s väska Ergonomic är funktionell och smidig. Väskan är specialdesignad och har många fina detaljer. Den rymmer rejält med träningsutrustning/vilt.
551.20 kr
Reflexväst cerise/gul
PAW of Sweden's reflexväst för bästa skydd i mörkret. Det är sytt av belagd nylonväv i fluorescerande färger. Täcket är reversibelt.
159.20 kr
Picking-up belt Classic waxed cotton brun
Bältets gamebag ficka har tillräckligt med plats för att rymma fyra fasaner, eller rikligt med träningsutrustning, utan att det för den skull vara klumpig att bära.
879.20 kr
PAW of Sweden´s Gamebag Classic waxed cotton tweed
En funktionell och rymlig game bag i tartanrutig vaxad bomull. Gamebagen är specialdesignad, handgjord och har många fina detaljer. Den rymmer rejält med vilt eller dummies.
559.20 kr
Bröstspänne för Picking-up vest
Ger extra komfort vid bärande och fördelar tyngden jämt mellan västens axelband.
63.20 kr
Halsband Safety LED orange
Safety Gear Halsband LED gör din hund synlig i mörkret. Har 3 ljuslägen. Laddas enkelt med USB kabel.
119.20 kr