Originalprodukterna anno 2006


Läs mer

PAW planet

PAW Planet
Ett hållbart företagande

Läs mer 

Efter dina önskemål

Läs mer 

Beställ nyhetsbrev och bli medlem i PAW Club

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

LÄGG DIN BESTÄLLNING FÖR LEVERANS INNAN JUL!
Paket och brev inom Sverige skickas senast den 18/12. Utrikes paket och brev skickas senast den 12/12. Varmt välkommen med din beställning.

Populära produkter

Picking-up vest Nike bordeaux/svart
Västen är designad med tanke på funktionalitet och testad under extrema förhållanden vid jakter på de engelska "Hedarna". Rejäl gamebag ficka med dragkedjor.
703.20 kr
Picking-up vest Trainer svart/rosa
Efter en hel dags träning eller jakt brukar man vara trött av att bära. Picking-up vest Trainer är designad för att underlätta bärandet av utrustning och vilt.
797.60 kr
PAW of Sweden´s väska Ergonomic waxed cotton oliv
PAW of Sweden´s väska Ergonomic är funktionell och smidig. Väskan är specialdesignad och har många fina detaljer. Den rymmer rejält med träningsutrustning/vilt.
551.20 kr
Picking-up vest Trainer Classic waxed cotton brun
Efter en hel dags träning eller jakt brukar man vara trött av att bära. Picking-up vest Trainer är designad för att underlätta bärandet av utrustning och vilt.
871.20 kr
Picking-up belt Classic waxed cotton nougat
Bältets gamebag ficka har tillräckligt med plats för att rymma fyra fasaner, eller rikligt med träningsutrustning, utan att det för den skull vara klumpig att bära.
879.20 kr
PAW of Sweden´s Gamebag brun/olivgrön
En funktionell och rymlig game bag i brunt och olivgrönt. Gamebagen är specialdesignad, handgjord och har många fina detaljer. Den rymmer rejält med vilt eller dummies.
399.20 kr
Retrieverkoppel Pride Limited Edition
Visa klorna med PAW of Sweden´s Retrieverkoppel Pride. Ett koppel i regnbågens färger, med attityd!!! Passar lika bra på träningen och jakten som på promenaden.
124 kr
Halsband Safety LED orange
Safety Gear Halsband LED gör din hund synlig i mörkret. Har 3 ljuslägen. Laddas enkelt med USB kabel.
119.20 kr